Bestillingsvilkår og -betingelser

Ansvarsfraskrivelse

Ved kjøp av en Quantum Light Coaching konsultasjon med Lubomira Nielsen, samtykker du i at konsultasjonen er gjenstand for din egen tolkning. Informasjonen du mottar skal ikke erstatte medisinsk, juridisk, psykologisk, økonomisk eller virksomhet- rådgivning. Dine valg og handlinger basert på innholdet av konsultasjonen er ditt ansvar. Du samtykker i å ikke holde Lubomira Nielsen ansvarlig for informasjon som er mottatt i løpet av en coaching konsultasjon. Rådfør deg med din lege før du endrer kosthold eller medikamentbruk.

 

Personopplysninger

Ved kjøp av en Quantum Light Coaching konsultasjon samtykker du i at det opprettes journal med personopplysninger om deg.

 

Avbestillinger, flytting av timen og refusjoner

Avbestilling og flytting av timen i siste øyeblikk kan være en stor ulempe for meg og urettferdig mot andre klienter som kunne ha ønsket seg nettopp den timen som du har opprinnelig bestilt. Vennligst respekter min tid og energi ved å holde avtalen som du har gjort.

Ønsker du å avbestille eller flytte din time til en annen tid må dette skje senest 24 timer før den avtalte timen på epost lubomira.nielsen@gmail.com.

Hvis du er sen til avtalt konsultasjon, vær oppmerksom på at jeg ikke kan vente lengre enn 15 minutter etter den bestilte/avtalte tiden.

Det refunderes ikke noe penger ved avbestillinger eller flytting av timen, så lenge disse vilkårene ikke er oppfylt og / eller hvis du ikke stiller opp til den opprinnelige planlagte konsultasjonen.

 

Skype, telefon- og e-post- kommunikasjon 

Det er viktig at du oppgir riktige kontaktopplysninger i bestillingsskjemaet ved bestilling. For å unngå misforståelser og forsinkelser, er det viktig å oppgi riktig Skype brukernavn, e-post og telefonnummer. Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å skrive inn fullstendig og korrekt Skype brukernavn, e-postadresse eller telefonnummer i bestillingsskjemaet. Jeg kan ikke holdes ansvarlig for forsinket konsultasjon pga skrivefeil eller feil brukernavn, e-postadresser og telefonnummer som du sender ved timebestilling. Hvis dine kontaktopplysninger endres før den avtalte tiden, må jeg motta oppdatert kontaktinformasjon minst 24 timer før den avtalte timen på epost lubomira.nielsen@gmail.com .